

## **Agenda for AOSSG Interim Meeting**

Date: 30 September 2018, Sunday

Time: 1:00PM-3:45PM

Venue: The Boardroom, IFRS Foundation office, Columbus Building, 7 Westferry

Circus, Canary Wharf, London E14 4HD, UK

Item	Topics	Leaders	Papers	Time
1	Welcome - Chair and Vice-Chair	China	N/A	1:00-1:05
		India		5 minutes
2	<b>Education Session:</b>	AASB	AP1	1:05-2:05
	Financial Instruments with	IASB		60minutes
	Characteristics of Equity (FICE)			
	Break			2:05-2:20
				15 minutes
3	Technical Discussion:	KASB	AP2	2:20-3:20
	Insurance Contracts			60 minutes
4	Preparation of 2018 Annual	China	AP3	3:20-3:30
	AOSSG Meeting	Singapore		10 minutes
5	Other developments	All	N/A	3:30-3:40
				10 minutes
6	Close	China	N/A	3:40-3:45
		India		5 minutes

## Notes

<sup>\*</sup> The content and order of events are in draft and subject to change.

<sup>\*</sup> Times are indicative only.