

Agenda for AOSSG Interim Meeting

Date: 25 September 2016, Sunday Time: 2:00PM to 5:10 PM Venue: IASB Boardroom, 30 Cannon Street, EC4M 6XH London

Item	Topics	Objective	Leaders	Papers	Time
1	Welcome and Chair and Vice-chair's updates	Receive an update of the Chair and Vice- chair's activities	Korea - China	N/A	2:00 - 2:05 5 minutes
2	Education Session : Disclosure Initiative	Update AOSSG members on the progress of the DI project	IASB representatives	AP 2	2:05 - 2:50 45 minutes
3	Education Session: Conceptual Framework	Update AOSSG members on the progress of the CF project t	IASB representatives	AP 3	2:50 - 3:35 45 minutes
	Break			N/A	3:35 - 3:50 15 minutes
4	Proposed amendments to IFRS 3 and IFRS 11 (IASB ED 2016/1)	Discuss views on the IASB ED that clarifies IFRS 3 and IFRS 11 (comment due by 31 Oct)	Acquisition and Reporting Entity WG members and led by Japan	AP 4-1 AP 4-2 (including reference materials)	3:50 - 4:30 40 minutes
5	Technical Discussion : Insurance Standard	Discuss views on the new Insurance standard that will be published	Insurance WG members and led by Korea and China	AP 5	4:30 - 4:50 20 minutes
6	2016 Annual AOSSG Meeting Preparation Update	Receive an update on the meeting preparations	New Zealand - Korea	AP 6-1 AP 6-2	4:50 - 5:00 10 minutes
7	Other developments	Other matters members wish to raise	All	N/A	5:00 - 5:05 5 minutes
8	Close	Receive a summary of the meeting	Korea - China	N/A	5:05 - 5:10 5 minutes

Notes
* The content and order of events are in draft and subject to change.
* Times are indicative only.