

To:	AOSSG Members	Date:	14 September 2023
From:	AASB	Agenda Item:	
Subject:	Update on 15 th AOSSG Annual Meeting	File:	

Overall Status/ Development of logistics & venue arrangement for 15th AOSSG Annual Meeting

The 15th AOSSG Annual Meeting will be hosted by Australian Accounting Standards Board (AASB) from 20 - 22 November 2023 with all delegates to attend in person.

In addition, AASB extended an invitation to all AOSSG members to attend a National Standards Setters Symposium Forum on Sustainability Reporting to be held in person on 23 – 24 November and the AASB Research Forum scheduled for 24 November 2023. Registration will be free for all attendees of the AOSSG Meeting.

The venue for the AOSSG 15th Annual Meeting has been confirmed as The Westin Hotel, 111 Mary Street, Brisbane, Queensland, Australia.

Registration details have been provided to AOSSG Members via the AOSSG Secretariat. The Link provides AOSSG Members with the registration details to the various meetings and events.

Accommodation options are included as part of the registration. Room options have been provided for The Westin, The Four Points by Sheraton and the Ibis Styles Brisbane.

The Four Points by Sheraton is the property located directly next door to The Westin and the Ibis Styles is a seven-minute walk to The Westin.

AOSSG members are also able to request a Visa Letter as part of the registration process.

The AASB are continuing to work with the Event Managers to finalise other logistics such as delegate bags and appropriate inauguration gifts.



Registrations

As at 14 September 2023 the confirmed registration numbers are as follows:

Country	Working Group Meeting and CAC Meeting	15th AOSSG Annual Meeting – Day 1	15th AOSSG Annual Meeting - Day 2	National Standard Setters Symposium Forum	AASB Research Forum
Australia	3	6	6	2	1
Cambodia		1	1	1	1
India	2	2	2		
Indonesia	2	3	3	2	
Japan		3	3	1	1
Macao		1	1		
Malaysia	3	4	4	2	
Maldives		4	4	4	
Nepal	2	4	4	4	
Saudi Arabia	2	2	2	2	
South Korea	2	9	9	9	5
Sri Lanka	3	3	3	3	
Total	19	42	42	30	8

Draft Agenda

The following is the draft agenda for 15th AOSSG Annual Meeting that has been provided by the AOSS Secretariat.

20 th November 2023 – Working Group Meeting				
Time	Duration	Item	Working	
			Group/Sub	
			Working Group	
08.30 - 09.00	30 minutes	Meeting Registration		
09.00 - 10.00	60 minutes	Technical Session 1:	Sri Lanka	
		Post-implementation Review of IFRS 15		
		Revenue from Contracts with Customers		
10.00 - 10.30	30 minutes	Technical Session 2:	TBC	
10.30 – 11.00	30 minutes	Technical Session 3:	TBC	
11.00 – 11.30	30 minutes	Technical Session 4:	TBC	
11.30 – 11.45	15 minutes	Break		
20 th November 2023 – CAC Meeting				
11.45 – 12.45	60 minutes	CAC Meeting		
12.45 – 14.00	75 minutes	Lunch Break		
18.00 - 21.00	180 minutes	Dinner for CAC Members		



21st November 2022 - AOSSG Annual Meeting (Day 01)			
Time	Duration	Item	Jurisdiction
REGISTRATION	N		
8.00 - 8.30	30 minutes	Meeting Registration	Australia
INAUGRATION			
8.30-8.40	10 minutes	Welcome - Hosting country	Australia
8.40 - 8.50	10 minutes	Address by Outgoing AOSSG Chair and	Sri Lanka
		handing over to the New AOSSG Chair	
8.55 - 9.00	5 minutes	Address by the New AOSSG Chair	Pakistan
9.00 - 9.05	5 minutes	Ratification on the Elected Vice Chair	Pakistan
		Position 2023 - 2025	
9.05 - 9.10	5 minutes	Remarks by new Vice-Chair	Australia
9.10 - 9.20	10 minutes	Address from Chair of the IASB	IASB
9.20 - 9.30	10 minutes	Keynote Address by Chief Guest	Australia
9.30 – 9.35	5 minutes	Token of Appreciation	Australia
9.35–9.40	5 minutes	Vote of thanks by the New Vice Chair	Australia
9.40 - 10.00	20 minutes	Group Photo & tea break	
10.00 – 11.30	90 minutes	Special Session 1:	IASB
		IASB update	
		(Q&A with IASB Chair and IASB Member)	
11.30 - 12.00	30 Minutes	Technical Session 1:	Australia
		Service performance reporting project	
		overview	
12.00 - 12.30	30 minutes	Technical Session 2:	China
12.20 12.20		Statement of Cash Flows	
12.30 – 13.30	60 minutes	Lunch Break	
13.30 – 15.00	90 minutes	Panel Discussion:	Australia
		Post-implementation Review of IFRS 15	Korea
		Revenue from Contracts with Customers	Sri Lanka
			India
15.00 - 15.40	40 minutes	Technical Session 3:	New Zealand
		Applying Materiality Judgments - research	
		findings from New Zealand	
15.40 - 16.10	30 minutes	Technical Session 4:	Australia
		Adapting governance to respond to new	
		reporting challenges	
16.10 – 16.30	20 minutes	Tea Break	
16.30 – 17.30	60 minutes	Special Session 2:	SSAB
		*TBC by 30 th September 2023	
End of the day 1			
18.30 - 21.00	150 minutes	Gala Dinner for AOSSG Members	
		(Dress code: Formal or Smart causal)	



22 nd November 2023 - AOSSG Annual Meeting (Day 02)			
Time	Duration	Item	Jurisdiction
8.00 – 9.00	60 minutes	Special Session 3:	AOSSG
		Close-Door Session on AOSSG Strategy	Members- only
9.00 - 9.20	20 minutes	Technical Session 5:	Malaysia
		Updated review of Islamic financial	
		institutions' financial statements	
9.20 - 9.50	30 minutes	Technical Session 6:	Australia
		Long-term related risk in financial statements	
9.50–10.10	20 minutes	Technical Session 7:	New Zealand
		Going concern disclosures – learnings from	
		requiring additional disclosures in New	
		Zealand	
10.10 – 10.30	20 minutes	Tea Break	
10.30 – 11.15	45 minutes	Technical Session 8:	Korea
		Implementation of IFRS17	
11.15 – 11.45	30 minutes	Technical Session 9:	Australia
		Crypto assets	
11.45 – 12.05	20 minutes	IFRS Implementation Update 1:	Nepal
		Update on Standards Development and	
		Implementation in Nepal	
12.05 – 12.20	15 minutes	Remarks from IASB Officials	IASB
12.20 – 12.30	10 minutes	Announcement of the next Annual AOSSG	Host
		Meeting	Jurisdiction
12.30 – 12.45	15 minutes	Closing remarks by Chair & Vote of thanks	Pakistan &
		by Vice Chair	Australia
12.45 - 14.00	75 minutes	Lunch Break	
End of the day 2	Meeting		

Events

The AASB is continuing to work with our Event Managers to finalise the logistics for the following social events and dinners.

- CAC Dinner on Monday 20 November 2023
- AOSSG Conference Dinner on Tuesday 21 November 2023
- Sightseeing tour during the afternoon/evening of Wednesday 22 November 2023
- Sustainability Forum Dinner 23 November 2023
- AASB Research Forum Networking Drinks 24 November 2023

Further information will be provided to AOSSG Secretariat as it becomes available.