

Agenda for AOSSG Interim Meeting

Date: 24 September 2017, Sunday

Time: 2:00PM to 5:15 PM

Venue: IASB Boardroom, 30 Cannon Street, EC4M 6XH London

Item	Topics	Objective	Leaders	Papers	Time
1	Welcome and Chair and Vice-Chair's updates	Receive an update on the Chair and Vice- chair's activities	Korea - China	N/A	2:00 - 2:05 5 minutes
2	Education Session: Wider Corporate Reporting	Update AOSSG members on the progress of the Wider Corporate Reporting project	Gary Kabureck (IASB member)	AP 1	2:05 - 2:55 50 minutes
	Break			N/A	2:55 - 3:10
3	Technical Discussion: Discussion Paper on Disclosure Initiative- Principles of Disclosure (IAS DP 2017/1)	Discuss views on the Discussion Paper issued by the IASB (comment due by 2 October)	Presentation and Disclosures WG led by Korea	AP 2	3:10 - 4:00 50 minutes
4	WG plan and strategy	Each WG leader shares its plan about how to run its WG.	Each WG leader	AP 3	4:00 - 4:50 50 minutes
5	2017 Annual AOSSG Meeting Preparation Update	Receive an update on the meeting preparations	China	AP 4	4:50 - 5:00 10 minutes
6	Other developments	Other matters members wish to raise	All	N/A	5:00 - 5:10 10 minutes
7	Close	Receive a summary of the meeting	Korea - China	N/A	5:10 - 5:15 5 minutes

 $[\]frac{\text{Notes}}{\text{* The content and order of events are in draft and subject to change.}}$

^{*} Times are indicative only.