

## THE FOURTH ANNUAL AOSSG MEETING

Building regional capacity in IFRS

28-29 November 2012 Kathmandu, Nepal

## **AGENDA**

## **VENUE**

Kathmandu

Soaltee Crowne Plaza – Malhar Hall

## **NOTES**

The running order and time allocated to agenda items is subject to change prior to and during the course of the meeting.

DAY 1	Wednesday	28 November 2012	
Registration		The registration desk is located outside the hall	8.30 – 9.00 30 minutes

Item	Topics	Leaders	Comments	Time
1.1	Welcome and updates by Chair and Vice-Chair	Nepal – Australia – Hong Kong	Welcome – Narayan Bajaj, Kevin Stevenson and Clement Chan	9.00 – 9.10 10 minutes
1.2	Inauguration and opening address	Nepal	Finance Minister of Nepal	9.10 – 9.30 20 minutes
2	Building regional capacity for a developing country	Australia – Nepal	Update and discussion on the initiative and consider proposals	9.30 – 10.30 60 minutes
3.1	Membership	Australia	Changes since last annual meeting and membership voting	10.30 – 10.35 5 minutes
	Morning tea			10.35 – 11.05 30 minutes
4	IASB opening remarks/ developments	IASB members	Presentation on recent progress and strategic developments in IFRSs	11.05 – 11.35 30 minutes



Item	Topics	Leaders	Comments	Time
5	Report on IFRS Foundation proposed ASAF	Australia – Hong Kong – Japan – Malaysia	Update and discussion on IFRS Foundation's Accounting Standards Advisory Forum and implications for the AOSSG	11.35 – 12.50 75 minutes
	IFRS Foundation Regional Office	Asia-Oceania Office Director and IASB Chairman	Update on plans for the IFRS Foundation Regional Office	
	Photograph		Group photograph	12.50 – 13.05 15 minutes
	Lunch		Soaltee Crowne Plaza, Rose Garden	13.05 – 14.05 60 minutes
7	Insurance Contracts	Working Group members led by Korea – China	Presentation and discussion  The likely focus is topical issues regarding (expected) revised IASB proposals	14.05 – 15.05 60 minutes
6	IFRS in the Region:		Update from members on plans/issues relating to IFRS	
6.1	Issues re: IFRS application in Japan	Japan	adoption/application	15.05 – 15.20 15 minutes
6.2	IFRS convergence experience	Sri Lanka		15.20 – 15.35 15 minutes
6.3	IFRS adoption plans	Saudi Arabia		15.35 – 15.40 5 minutes
6.4	Other	Other members		15.40 – 15.45 5 minutes
	Afternoon tea			15.45 – 16.15 30 minutes
8	Post- implementation review of IFRS 8	CAC members led by Hong Kong	Presentation and discussion on post-implementation issues of IFRS 8	16.15 – 17.15 60 minutes



Item	Topics	Leaders	Comments	Time
9	Financial Reporting relating to Islamic Finance	Working Group members led by Malaysia	Update on progress and consider how to develop the project with the IASB	17.15 – 17.30 15 minutes
	DINNER	Wednesday	28 November 2012	
	Dinner		Soaltee Crowne Plaza, Pool side	18.30 – 21.30 180 minutes

DAY 2	Thursday	29 November 2012	
-------	----------	------------------	--

Item	Topics	Leaders	Comments	Time
3.2	Operational matters AOSSG Modus Operandi of a Working Group	Australia	<ul> <li>Consider and discuss proposals:</li> <li>adding due process for membership</li> <li>clarifying the role of Working Groups</li> <li>adding a protocol for responding to technical queries issued by the IASB and IFRS Interpretations         Committee         </li> <li>adding a protocol for raising technical matters in other forums</li> <li>Vote changes to Modus Operandi</li> </ul>	8.30 – 9.30 60 minutes
10	IFRS for SMEs	Working Group members led by Hong Kong	Presentation and discussion  The likely focus is topical issues regarding the Review of the IFRS for SMEs	9.30 – 10.30 60 minutes
	Morning tea			10.30 – 11.00 30 minutes
11	Revenue Recognition	Working Group members led by Japan – Singapore	Presentation and discussion  The likely focus is topical issues regarding (expected) revised IASB proposals	11.00 – 12.00 60 minutes



Item	Topics	Leaders	Comments	Time
12	Financial Instruments	Working Group members led by Australia	Presentation and discussion The likely focus is topical issues regarding (expected) revised IASB proposals on Classification and Measurement, and Financial Asset Impairment	12.00 – 13.00 60 minutes
	Lunch		Soaltee Crowne Plaza, Rose Garden	13.00 – 14.00 60 minutes
3.3	Draft Communiqué*	Australia	Time to review and provide comment This is not a discussion session	14.00 – 14.05 5 minutes
13	Leases	Working Group members led by Singapore – Indonesia	Presentation and discussion The likely focus is topical issues regarding (expected) revised IASB proposals	14.05 – 15.05 60 minutes
14	Emerging issue: Leases	Indonesia	Update issues relating to IFRS application	15.05 – 15.20 15 minutes
15	Agriculture	Working Group members led by India – Malaysia	Presentation and discussion The likely focus is topical issues regarding (expected) IASB proposals	15.20 – 16.20 60 minutes
16	IASB	IASB Chairman	Closing remarks from IASB perspective	16.20– 16.30 10 minutes
	Close	Australia	Closing remarks by Chair	16.30 – 16.35 5 minutes

<sup>\*</sup> A draft Communiqué will be circulated after lunch on Day 2 for members' comment by 7 December 2012.