

## FINAL AGENDA SHEDULE 15<sup>th</sup> Annual AOSSG Meeting November 20 – 22, 2023

## **Meeting Dates and Venue:**

The  $15^{th}$  AOSSG Annual Meeting will be hosted by Australian Accounting Standards Board (AASB) at the Westin, Brisbane, Australia from  $20^{th}-22^{nd}$  November 2023 in person.

## **Agenda for Meetings:**

The Agenda for the 15th AOSSG Annual Meeting is provided below:

20 <sup>th</sup> November 2023 – Working Group Meeting							
Time	Duration	Item	Working Group/Sub Working Group	AP			
08.30 - 09.00	30 minutes	Registration					
09.00 – 10.00	60 minutes	Technical Session 1: Post-implementation Review of IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers	Sri Lanka Presenter: Nishan Fernando	AP 01A AP 01B			
10.00 – 11.00	60 minutes	Technical Session 2: International Non-Profit Accounting Guidance due in 2025.	IFR4NPO Presenter: Kris Peach	AP 02			
11.00 – 11.30	30 minutes	Break					
20 <sup>th</sup> November 2	2023 – CAC M	eeting					
11.30 – 12.30	60 minutes	CAC Meeting		Agenda Papers are shared with CAC Members on 10 <sup>th</sup> November 2023			
12.30 – 14.00	90 minutes	Lunch Break					
14.00 – 15.00	60 minutes	Close Meeting: Discussion Between IFRS Foundation Incoming Vice Chair only.	on and AOSSG Chair	, Vice Chair and			
18.00 – 21.00	180 minutes	Dinner for CAC Members (Dress Code: Smart Casual)					



21st November 2022 - AOSSG Annual Meeting (Day 01)							
Time	Duration	Item	Jurisdiction	AP			
REGISTRATI	ON						
08.00 - 08.30	30 minutes	Meeting Registration	Australia				
INAUGRATIO	ON						
08.30 - 08.40	10 minutes	Welcome - Hosting Country	Australia				
		l constant sources	Dr. Keith Kendall				
08.40 - 08.50	10 minutes	Resolutions to be Passed by Outgoing AOSSG Chair Note: Resolutions with concept paper are shared with Members of AOSSG on 15th November	Mr. Nishan Fernando				
08.50 - 08.55	5 minutes	2023.  Address by Outgoing AOSSG Chair and handing over to the Incoming AOSSG Chair.	Mr. Nishan Fernando				
08.55 - 09.00	5 minutes	Address by the Incoming AOSSG Chair	Mr. Rana Muhammad Usman Khan				
09.00 - 09.05	5 minutes	Ratification on the Elected Vice Chair Position 2023 – 2025	Mr. Rana Muhammad Usman Khan				
09.05 - 09.15	10 minutes	Address from Chair of the IASB	Dr. Andreas Barckow				
09.15 - 09.25	10 minutes	Keynote Address by the Chief Guest	Mr Andrew Mills Financial Reporting Council Chair				
09.25 - 09.30	5 minutes	Token of Appreciation	Australia				
09.30 - 09.35	5 minutes	Remarks and Vote of thanks by the New Vice Chair	Dr. Keith Kendall				
9.35 - 10.00	25 minutes	Group Photo & tea break					
10.00 - 11.30	90 minutes	Special Session 1:  IASB Technical Update (Q&A with IASB Chair and IASB Member)	IASB Dr. Andreas Barckow Rika Suzuki	AP 01			
11.30 - 12.00	30 Minutes	Technical Session 1: Service Performance Reporting Project Overview	Australia Fridrich Housa	AP 02			
12.00 - 12.30	30 minutes	Technical Session 2: Statement of Cash Flows	China Dr. Huaxin Xu	AP 03			
12.30 - 13.30	60 minutes	Lunch Break					
13.30 - 14.40	70 Minutes	Panel Discussion: Post-implementation Review of IFRS 15 Revenue from Contracts with Customers	Moderator: Nishan Fernando Presenters: Helena Simkova (Australia) Jiseong Yu (Korea) Pramod Jain (India)	AP 04A AP 04B AP 04C			
14.40 - 15.30	40 Minutes	Technical Session 3: Applying Materiality Judgments - research findings from New Zealand and Malaysia	Carolyn Cordery (New Zealand) Bee Leng (Malaysia) Dr. Eric Lee (Australia)	AP 05A AP 05B AP 05C AP 05D			



15.30 - 16.00				
	30 Minutes	Technical Session 4:	Australia	AP 06
		Adapting governance to respond to new	Dr. Keith Kendall	
		reporting challenges		
16.00 - 16.10	10 minutes	Tea Break		
16.10 - 16.30 20 minutes		Technical Session 5:	Malaysia	AP 07
		Updated review of Islamic financial	Nadiah Ismail	
		institutions' financial statements		
16.30 - 17.45	75 minutes	Special Session 2:	ISSB	AP 08
		ISSB Update and IFRS Foundation	Hiroshi Komori &	
		Adoption Guide	Samuel Prestidge	
End of the day	1 Meeting	T. P. C.	_	
18.30 - 21.00	150 minutes	Gala Dinner for AOSSG Members		
		(Dress code: Formal or Smart Casual)		
22 <sup>nd</sup> November	r 2023 - AOSS	G Annual Meeting (Day 02)		
Time	Duration	Item	Jurisdiction	AP
08.00 - 08.30	30 minutes	Networking Session	All	711
		-		1700
08.30 - 09.00	30 minutes	Technical Session 6:	Australia	AP 09
		Uncertainties in Financial Statements	Dr. Keith Kendall	
			Dr. Ao Li	
09.00 - 09.20	20 minutes	Technical Session 7:	New Zealand	AP 10
		Going Concern Disclosures:	Gali Slyuzberg	
		Learnings from requiring additional		
		disclosures in New Zealand		
09.20 - 09.30	10 minutes	Tea Break		
09.30 - 10.15	45 minutes	Technical Session 8:	Korea	AP 11
		Implementation of IFRS17	Jay Jeong-Hyeok Park	
10.15 - 11.15	30 minutes	Technical Session 9:	Australia	AP 12
		Crypto assets	Dr. Keith Kendall	
			Dr. Eric Lee	
11.15 - 11.35	20 minutes	Technical Session 10:	Pakistan	AP 13
		Sustainability Reporting in Pakistan –	Rana Usman Khan	
		Current Status, Challenges and Way		
		Forward		
11.35 - 11.55	20 minutes	IFRS Implementation Update 1:	Nepal	AP 14
		Update on Standards Development and	Prakash Jung Thapa	
		Implementation in Nepal		
11.55 - 12.05	10 minutes	Remarks from IFRS Foundation	IASB	-
			Dr. Andreas Barckow,	
			Rika Suzuki &	
			Hiroshi Komori	
12.05 - 12.15	10 minutes	Announcement of the Next Annual	Host Jurisdiction	AP 15
		AOSSG Meeting		
12.15 - 12.30	15 minutes	Closing remarks by Chair & Vote of	Pakistan & Australia	-
		thanks by Vice Chair	Rana Usman Khan &	
		_	Dr. Keith Kendall	
		I .	I.	
12.30 - 13.30	60 minutes	Lunch Break		
		Lunch Break		
12.30 - 13.30 End of the day 14.15 - 18.00		Lunch Break Sight-seeing of Australia		