

11TH ANNUAL AOSSG MEETING NOVEMBER 11-13, 2019

AGENDA

• Meeting Dates and Venue

The 11th Annual AOSSG Meeting will be hosted by the Institute of Chartered Accountants of India (ICAI) at Cidade De Goa – IHCL SeleQtions (Taj Group of Companies), Vainguinim Beach, Goa, India, from 11-13 November 2019.

• Agenda for meetings

The agenda for the 2019 Annual AOSSG meetings is as follows:

11 th NOVEMBER, 2019 – WORKING GROUP MEETING							
Time	Duration	Item	Working Group/ Sub- Working Group Details	Presenter Jurisdiction			
9:30-11:00	90 minutes	Technical Session 1 IFRS 9 – Financial Instruments – Recap & implementation Feedback	AOSSG Financial Instruments and Liabilities working group	Australia			
11:00-11:15	15 minutes	Tea Break					
11:15-12:15	60 minutes	<u>Technical Session 2</u> Primary Financial Statements	Presentation and Disclosure Working Group	Korea			
12:15-13:15	60 minutes		Lunch Break				
13:15-14:00	45 minutes	Technical Session 3 BCUCC	BCUCC	Hong Kong & IASB			
14:00-14:45	45 minutes	Technical Session 4 BCUCC	Not Applicable	China			
14:45-15:00	15 minutes	Tea Break					
11 th NOVEMBER, 2019 – CAC MEETING							
15:00-16:30	90 minutes	CAC Meeting					
11 th NOVEMBER, 2019 – OUTREACH EVENT							
18:00-19:00	60 minutes	Outreach Programme by Prof. Ann Tarca, IASB Member on "Extractive Activities" for AOSSG Members and Local Accountants					
19:30-21:00		Dinner for CAC Members					



November 12-13, 2019, 11 TH ANNUAL AOSSG MEETING						
Time	Duration	Item Details	Presenter Jurisdiction			
		DAY 1 – NOVEMBER 12, 2019				
REGISTRATION						
8:30-9:00	30 minutes	Meeting Registration	India			
		INAUGRATION				
9:00-9:05	5 minutes	Welcome Address Note	India			
9:05-9:10	5 minutes	Opening remarks by CA. Nilesh Vikamsey, Past President, ICAI	India			
9:10-9:20	10 minutes	Message by Mr. Vinod Rai, Trustee IFRS Foundation, CA. Prafulla Chhajed, President, ICAI and CA. Atul Kumar Gupta, Vice-President, ICAI	India			
9:20-9:30	10 minutes	Remarks and introduction of new Chair by Mr. Yibin Gao, Chair, AOSSG	China			
9:30-9:40	10 minutes	Remarks of new Chair CA. (Dr.) S. B. Zaware	India			
9:40-9:45	5 minutes	Ratification to elect Vice-Chair (2019-21)	India			
9:45-9:50	5 minutes	Remarks by new Vice-Chair	VC Jurisdiction			
9:50-10:00	10 minutes	Keynote Address by Chief Guest – Dr. Pramod Sawant, Chief Minister, Goa State	India			
10:00-10:05	5 minutes	Vote of Thanks, CA. M. P. Vijay Kumar, Chairman, Accounting Standards Board	India			
10:05-10:20	15 minutes	Group Photograph	India			
10:20-10:30	10 minutes	Tea Break				
		TECHNICAL/ SPECIAL SESSIONS				
10:30-11:45	75 minutes	Special Session 1 - IASB update	IASB officials			
11:45-12:30	45 minutes	<u>Technical Session 1</u> - Perspectives from AOSSG Insurance WG on ED 'The Amendments to IFRS 17'	South Korea			
12:30-13:15	45 minutes	Lunch Break				
13:15-14:00	45 minutes	<u>Technical Session 2 - Preliminary comments on</u> the potential PIR of IFRS 10, 11 and 12	Japan			
14:00-14:45	45 minutes	<u>Technical Session 3</u> - IFRS 17 implementation steps and the progress of the project of Meritz insurance	South Korea			



14:45-15:15	30 minutes	<u>Technical Session 4</u> – Update on HK's initiative to improve financial reporting	Hong Kong
15:15-15:30	15 minutes	Tea Break	
15:30-16:15	45 minutes	<u>Technical Session 5</u> - Survey on IFRS 16: Initial Implementation Issues	India
16:15-18:15	120 minutes	<u>Special Session 2</u> – (AOSSG Members-only) Close-Door Session on AOSSG Strategy	CAC Members
19:00-21:00		Gala Dinner for AOSSG Members	
	,	/EMBER 13, 2019 – TECHNICAL SESSIONS & CLOSING	
9:00-9:45	45 minutes	<u>Technical Session 6</u> – Primary Financial Statements	South Korea
9:45-10:15	30 minutes	<u>Technical Session 7</u> - Post implementation issues arising from IFRS 9	Sri Lanka
10:15-10:45	30 minutes	<u>Technical Session 8</u> – Status of adopting IFRS in Bangladesh	Bangladesh
10:45-11:00	15 minutes	Tea Break	
11:00-12:00	60 minutes	<u>Technical Session 9</u> – IFRS 15 Application findings	Hong Kong
12:00-12:45	45 minutes	<u>Technical Session 10 - Policy Choices in IFRS</u> Standards	Malaysia
12:45-13:00	15 minutes	Remarks from IASB Officials	IASB
13:00-13:05	5 minutes	Announcement of the next Annual AOSSG Meeting.	Host Jurisdiction
13:05-13:15	10 minutes	Closing remarks by Chair	India
13:15-14:00	45 minutes	Lunch Break	
	•	SIGHT-SEEING & RIVER CRUIZE	
16:30-19:00	150 minutes	Goa Sight Seeing and River Cruise	